Om mig

Jag heter Emma, och den här bloggen är min historia. 

Lilla jag. 

Jag är 18 år och bor i Sverige. Jag har trots min ålder varit med om både ett och annat break-up, dumpat och dumpats. Jag vet hur det känns när allt går i tusen bitar och jag vet vad det innebär att gå vidare. 

Jag startar denna bloggen i hopp om att hjälpa andra med liknande upplevelser, men också för att själv bearbeta det som hänt.  


Med kärlek, puss!

//Emma Hjort

Min historia

När jag börjar den här bloggen har jag nyligen blivit lämnad av min första kärlek. Jag var kär i fyra år, och var hans flickvän i 1.5 år. Innan jag startade förhållande med honom hade jag en annan pojkvän i två år. Jag har nu alltså inte varit singel i någon längre period sedan jag var 13 år. 

Hur jag träffade honom och allt det där är egentligen obetydligt nu. Det som spelar roll är att jag älskade (älskar) honom väldigt djupt och innerligt. Han var min bästa vän, min trygga punkt, min lycka, min sorg. I slutet var vi inte lyckliga, skillnaden mellan mig och honom var bara att jag ville fortsätta kämpa medan han ville lämna. Det finns absolut inget agg från min sida, jag tror inte heller att ilska och hat är lösningen på något alls. Kärlek är vägen till lycka. Därför måste man lära sig att älska sig själv mest.